Osmancık Belediyesinin altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı

Osmancık Belediyesinin altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı


ÇORUM (A.A) - Osmancık Belediyesinin 21 milyon lira bütçeli altyapı çalışmaları kapsamında kanalizasyon hatlarının yenilenmesi çalışmalarında sona yaklaşıldı.
     Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, devam eden faaliyetlerle ilgili yaptığı değerlendirmede, 21 milyon TL bütçeli kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatlarının değiştirilmesi çalışmaları kapsamında kanalizasyon hatlarının değiştirilmesi çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.
     Bu çalışmanın tamamlanması sonrasında ikinci etap çalışmalarına başlanacağını ifade eden Yazıcı, Büyük altyapı projemizin ilk etabı olan kanalizasyon hatlarının değişimi, hedeflenen sürede tamamlanacaktır. Ardından da içme suyu hattının döşenmesine devam edilecek dedi.
     Çalışmalara Osmancık halkının büyük destekte bulunduğunu vurgulayan Başkan Yazıcı, Biz çalışmalarımız sırasında bütün tedbirleri aldık. Ancak altyapı gibi yatırımlarda sıkıntılar yaşanmadan sonuca ulaşılamıyor. Bu çerçevede zaman zaman çamur ve toz gibi olumsuz durumlar meydana geldi. İmkanlarımız ölçüsünde mağduriyetleri en aza indirmek için gerektiğinde gece geç saatlere hatta sabahın erken saatlerine kadar ekiplerimiz çalışmalarını sürdürdü. Osmancık halkı da üzerine düşeni yaptı ve çalışmalarımızda hep yanımızda oldu. Bu yönüyle tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Emrah Akıllı
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Osmancık Belediyesinin altyapı çalışmalarında sona... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER