Osmaniyeden kısa kısa

Osmaniyeden kısa kısa -Osmaniye DSYB Kadirli şubesi açıldı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Kadirli Şubesi açıldı.
     Şehit Halis Şişman Mahallesi Çukobirlik civarında düzenlenen açılış törenine, Osmaniye Vali Yardımcısı Ali Çağlar, Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, İl Gıda Hayvancılık ve Tarım Müdürü İbrahim Sağlam, bazı daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını yapan Osmaniye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) Başkanı Serhat Vayısoğlu, şubenin açılmasının önemine değinerek, katılımcılara teşekkür etti.
     İl Gıda, Hayvancılık ve Tarım Müdürü İbrahim Sağlam ise şubenin çok olmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, üreticiler açısından çok önemli olduğunu söyledi.
     Sağlam, 2012 yılı itibarıyle Osmaniye genelinde üreticilere yönelik desteklemenin yarıdan fazlasının Kadirli ve Sumbas ilçesine verildiğini hatırlatarak, Osmaniye genelindeki 14ncü birlik şubesinin açılışında emeği geçenleri kutladı.
     Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak, insanların en önemli ihtiyaçlarının başında yeme ve barınma geldiğini belirterek, bölgede tarım ve hayvancılığın en önemli geçim kaynağı olduğunu ifade etti.
    
     -Bir şiirdir, türküdür, destandır Çanakkale gecesi
    
     Kadirlide, Bir şiirdir, türküdür, destandır Çanakkale etkinliği büyük ilgi gördü.
     Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile birlikte Özel Serhat Koleji organizasyonuyla düzenlenen program, katılanları duygulandırdı.
     Geceye Belediye Başkan Vekili Mahmut Tahta, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü Uğurtan Koray Ayhan, SGK Müdürü Soner Doğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Sert, bazı daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
     Özel bir televizyon kanalında yayınlanan İki Dünya Arasında adlı programda Ahmet Hoca rolüyle tanınan Ahmet Boşkuş, sanatçı Gökmen ve saz ekibinin Çanakkale içerikli şiir ve türküleri beğeniyle dinlendi.
     Özel Serhat Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferinin canlandırıldığı gösteri ilgi gördü.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyeden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER