Osmaniye Valisi Cerrah, futbol hakemleriyle maç

Osmaniye Valisi Cerrah, futbol hakemleriyle maç yaptı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, futbol hakemleriyle maç yaptı.
     Merkez Spor Salonunda oynanan maçta, Cerrah, Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç, İl Sağlık Müdürü Mehmet Cingöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demirden oluşan takım, futbol hakemlerinden oluşan ekiple 14-14 berabere kaldı.
     Cerrah, maç sonrası, resmi görev yaptığı her yerde sivillerle maçlar yaptığını belirterek, özellikle futbol ve güreşle yakından ilgilendiğini söyledi.
     Osmaniyede göreve başladığı günden bu yana resmi kurum personelleriyle sürekli maçlar yaptığını ifade eden Cerrah, şöyle devam etti:
     Spor tabana yayılarak insanlar sağlıklı yaşama teşvik edilmeli. Sağlıklı yaşamın temel koşullarından bir tanesi de hareketli olmak, yani spor yaparak bedenin dinç kalmasını sağlamak. Spor teşkilatımızın Osmaniyede tesisleşme bakımından durumu iyi. Spor branşlarında gerekli altyapı oluşturulmuş durumda. Biz bütün vatandaşlarımızın spor tesislerinden yararlanmasını istiyoruz. Spor tesislerimiz tüm vatandaşlarımızın hizmetindedir. Merkezde spor tesislerinin sayısının daha da arttırılması için gayret gösteriyoruz. Buradan herkesi spor yapmaya davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Osmaniye Valisi Cerrah, futbol hakemleriyle maç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER