Sercan Yıldırım Sivas'a ayak bastı

Süper Lig takımlarından Sivasspor'un Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Sercan Yıldırım, Sivas'a geldi.

Sercan Yıldırım Sivas'a ayak bastı

Tarifeli uçakla geldiği Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda gazetecilerin  sorularını yanıtlayan Yıldırım, Galatasaray'da sezonun ilk yarısında çok az forma  şansı bulduğunu söyledi.
         
Yıldırım, ''Hocamız Fatih Terim ve yöneticimiz Abdurahim Albayrak ile  görüştüm. Yöneticimiz Abdurahim Albayrak, 'böyle bir teklif var, gitmek ister  misin?' diye özellikle sordu. Ben de 'siz nasıl uygun görürseniz başkanım' dedim  ve anlaştık'' dedi.
         
Galatasaraylı yönetici Abdurahim Albayrak ve Sivasspor Kulübü Başkanı  Mecnun Otyakmaz'ın transferi konusunda görüşerek anlaşması sonucu sezon sonuna  kadar Sivasspor'a kiralandığını belirten Sercan Yıldırım, ''İnşallah iki taraf  için ve özellikle benim için hayırlı olur. Çünkü ben buraya maç oynamak için,  kendimi toparlayabilmek için geldim. İnşallah Sivasspor'u üst sıralara taşımak en  büyük hedefim. Gol ve goller atmak istiyorum. İnşallah bunu başarırım. İnşallah  iyi başarılara imza atarız'' diye konuştu.
         
Sercan Yıldırım, bir basın mensubunun Sivasspor'a gelirken kafasında bir  soru işareti olup olmadığını sorması üzerine de, ''Açıkçası yoktur'' ifadesini  kullandı.
<< Önceki Haber Sercan Yıldırım Sivas'a ayak bastı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER