Otobüs şoföründen örnek davranış

Otobüs şoföründen örnek davranış -Akçay beldesinde otobüs şoförü, bir yolcunun unuttuğu ve içinde 80 bin lira bulunan çantayı sahibine teslim etti


BALIKESİR (A.A) - Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde bir otobüs şoförü, araçta unutulan içinde 80 bin lira olan çantayı sahibine teslim etti.
     Alınan bilgiye göre, Akçay-Edremit arasında otobüs şoförü olarak görev yapan Koray Kuluk (32), geçtiğimiz günlerde sefer sonrası aracın içerisinde temizlik yaptığı sırada bir bavulun unutulduğunu fark etti. Bavulun içinde de ayrı bir çanta ve içinde 80 bin lira olduğunu gören Kuluk, durumu belediye yetkililerine haber verdi.
     Belediye yetkilileri, Kulukun da yardımıyla bavulun sahibine ulaştı ve para dolu çantayı sahibine teslim etti. Para çantasına kavuşan ve isminin açıklanmasını istemeyen kişi, Akçaya ev almak için geldiğini söyledi.
     Çantanın içindekinin alacağı evin parası olduğunu belirten söz konusu kişi, Bir an yılların birikiminin yok olup gittiğini sandım, ancak dürüst şoför arkadaşımız sayesinde tekrar parama kavuştum. Kendisine ve belediye yetkililerine çok teşekkür ediyorum dedi.
     Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu da otobüs şoförü Koray Kuluku, örnek davranışından dolayı kutlayarak, küçük altın hediye etti.
    
     Muhabir : Hakan Firik / Seyhan Kırıcı / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Otobüs şoföründen örnek davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER