Otomobil hırsızlarına yönelik operasyon

Otomobil hırsızlarına yönelik operasyon -Kocaeliden çaldıkları otomobilleri motor ve şase numaralarını değiştirerek İstanbulda sattıkları iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı -Operasyon anı polis kameralarınca görüntülendi


KOCAELİ (A.A) - Kocaeliden çaldıkları otomobilleri motor ve şase numaralarını değiştirerek İstanbulda sattıkları iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı.
     Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, 5 aylık teknik ve fiziki takibin ardından çoğunluğu Kocaeliden çalınan otomobillerin tamirhanelerde motor ve şasi numaraları değiştirilerek satıldığını belirledi.
     Kartal, Kağıthane, Pendik, Sancaktepe ve Beylikdüzüdeki çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda örgüt lideri olduğu iddiasıyla Murat Ş. ile Tayfun T, Ali A, Erhan A, Muhamet Emin S, Ayhan A, Samet A, Metin A, Bora T. ve Nihat T. gözaltına alındı.
     Şüpheliler, Kocaeli Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Çalınan 18 otomobilin sahiplerine verildiği öğrenildi.
    
     -Operasyon anı kamerada-
    
     Polisin gazetecilere dağıttığı operasyon görüntüsünde, şüphelilerin park halindeki bir otomobili çalarken yakalanması ile tamirhanede araçların şase ve motor numaralarını değiştirme anı yer alıyor.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Otomobil hırsızlarına yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER