Öz Orman İş Sendikası Artvin Şube

Öz Orman İş Sendikası Artvin Şube Başkanı Şeyhoğlu: Mevsimlik işçi arkadaşlarımız kadroya geçene kadar mücadele edeceğiz


ARTVİN (A.A) - Öz Orman İş Sendikası Artvin Şube Başkanı Süleyman Şeyhoğlu, mevsimlik işçiler kadroya geçene kadar mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.
     Şeyhoğlu, AK Parti Artvin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, mevsimlik orman işçilerinin zor şartlar altında çalıştığını belirterek, 2007 yılında mevsimlik çalışan 13 bin orman işçisi kadroya geçti. Hükümetin ve Orman Bakanlığının bu konudaki öz verisini büyük bir memnuniyetle karşıladık. Hiç şüphemiz yoktur ki bu şefkati 2007de bize gösteren hükümetimiz ve bakanlığımız, 2013 yılında da büyük ve güçlü camiayı sevince boğacaktır dedi.
     Sendika olarak ormancıların sorunları çözülene kadar mücadeleyi sürdüreceklerini ifade eden Şeyhoğlu, Öz Orman İş Sendikası Artvin Bölge Başkanlığı olarak 81 mevsimlik işçimizin ve 422 kadrolu işçimizin her türlü sorununun çözümünde yanımızda bulunan AK Parti İl Başkanı Erkan Baltaya desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Toplantıda yer alan Balta, ormancılığın Artvin için önemli olduğunu vurgulayarak, çalışanların sorunlarını takip ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Serhat Çağdaş
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Öz Orman İş Sendikası Artvin Şube Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER