Öz Orman

Öz Orman-İş Ceylanpınar Şubesi 1. Olağan Kongresi -Mevcut Başkan İbrahim Dondurmacı güven tazeledi -Öz Orman-İş Genel Başkanı Aslan: Sendikamızı farklılıklar zenginleştiriyor


ŞANLIURFA (A.A) - Öz Orman-İş Sendikası Ceylanpınar Şubesi 1.Olağan Kongresinde mevcut başkan İbrahim Dondurmacı güven tazeledi.
     Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde yapılan seçim, saygı duruşunda bulunulması ve İstikal Marşının okunmasıyla başladı. Divan kurulu başkan ve yöneticilerinin belirlenmesinin ardından söz alan Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, sendikaların bütün gücünün çalışanlar olduğunu söyledi.
     Sendika olarak işçi, özgürlükler ve insan haklarından yana olduklarını ifade eden Aslan, 13 Ocak 2013 tarihinde yapılan delege seçimlerinin büyük bir şeffaflık içerisinde gerçekleştirildiğini ifade etti.
     Farklılıkları, zenginlik olarak kabul etmek gerektiğine işaret eden Settar Aslan, Sendikamızı farklılıklar zenginleştiriyor dedi.
     Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürü Tekin Ünal ise seçilecek şube başkanının hayırlı olmasını diledi.
     Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi. İbrahim Dondurmacının tek aday olarak katıldığı seçimde kayıtlı 101 delegenin 70i oy verdi. 68 oy alan Dondurmacı, şube başkanlığına yeniden seçildi. 2 oy ise geçersiz sayıldı.
    
     Muhabir: Sait Aydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER