Özalkent Numune Hastanesi Polikliniğinin temeli atıldı

Özalkent Numune Hastanesi Polikliniğinin temeli atıldı


KONYA (A.A) - Özalkent Numune Hastanesi Polikliniğinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
     Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, törende yaptığı konuşmada, polikliniğin, Numune Hastanesinin yıkılmasıyla meydana gelen hizmet eksikliğini gidermesine yardımcı olacağını söyledi.
     Altay, Bedir Mahallesine yapılacak polikliniğin 2 milyon liralık bir maliyetle bin 700 metrekarelik alana inşa edileceğini dile getirdi.
     Selçuklu o kadar büyüdü ki insanları merkeze ve Beyhekime götürmek yerine mahallelerimizde hizmet verecek semt polikliniklerine ihtiyaç vardı diyen Altay, Sağlık müdürümüze ve başhekimimize teşekkür etmek istiyoruz. Mutabakata varıldı ve şu anda yapımı hızla devam eden Numune Hastanesi Polikliniğimizin yapılmasına karar verildi. Polikliniğimizin tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımıza hizmet verilmeye başlanacak şeklinde konuştu.
     AK Parti Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Hükümetinin hizmet anlamında kendisiyle yarıştığını ifade etti.
     Vatandaşların hak ettiği yaşam standartlarını sağlamak için çalıştıklarını belirten Türkmenoğlu, Çalışmalarından dolayı Selçuklu Belediyemize, İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür etmek istiyorum. İnsanlara hizmet; vatana, Allaha hizmet. Polikliniğin yapımında çalışan arkadaşlarımıza, kazasız belasız bir çalışma dönemi diliyorum diye konuştu.
     Numune Hastane Başhekimi Opr. Dr. Halil İbrahim Topatan da polikliniğin 15 branşta 50 personel ile hizmet vereceğini söyledi.
     Konuşmaların ardından polikliniğin temeli, İl Müftüsü Şükrü Özbuğdayın yaptığı duanın eşliğinde atıldı.
    
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Özalkent Numune Hastanesi Polikliniğinin temeli atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER