ÖZBELBİR Kasım ayı toplantısı yapıldı

ÖZBELBİR Kasım ayı toplantısı yapıldı


KARAMAN (A.A) - Karaman Özel İdaresi ve Belediyeleri Çevre Altyapı Temel Hizmetler Birliğinin (ÖZBELBİR) Kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.
     Karaman Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda konuşan Karaman Belediye Başkanı ve ÖZBELDEBİR Başkanı Kamil Uğurlu, yeni alınan 200 adet çöp konteynerinin üye mahalli idarelere teslim edildiğini söyledi.
     Bunun yanında 1 adet çöp toplama aracı alındığını ve ikinci bir aracın da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Aralık ayı içerisinde teslim edileceğini ifade eden Uğurlu, Bu araçlarla üye mahalli idarelerin katı atıkları toplanacak. Üye mahalli idarelerin katı atıklarla ilgili sorunlarını çözme konusunda çalışmalar devam edecek diye konuştu.
     Toplantıya ÖZBELBİR üyesi olan Karaman Belediyesi, İl Özel İdaresi, Ayrancı Belediyesi, Kazımkarabekir Belediyesi, Taşkale Belediyesi, Kisecik Belediyesi, Yollarbaşı Belediyesi, Sudurağı Belediyesi, Kılbasan Belediyesi, Akçaşehir Belediyesi ve Yeşildere Belediyesi başkanları ile Belediye Meclis üyeleri katıldı.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber ÖZBELBİR Kasım ayı toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER