Özhaseki, Zirvede Yatırım Toplantısı Yaptı

Özhaseki, Zirvede Yatırım Toplantısı Yaptı


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Erciyeste devam eden kış turizm ve spor merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.
     İnşaatların devam ettiği bölgeleri tek tek gezen Başkan Özhaseki kış sezonu öncesi gerçekleştirilen hazırlıkları da denetledi.
     Daha sonra belediyede görev yapan üst düzey yöneticilerle birlikte bir toplantı yapan Başkan Özhaseki Erciyes Kış Turizm ve Spor Merkezi, Anadolu Harikalar Diyarı, Kültür Yolu, müzeler ve raylı sistem gibi projeler başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen yatırımların üzerinde duruldu.
     Başkan Özhaseki Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli proje ve yatırım ürettiklerini kaydederek, Önümüz kış, bir yandan yaz boyunca devam ettirdiğimiz çalışmaların son durumunu masaya yatırmak, bir yandan da Erciyes Kış Turizm ve Spor Merkezini sezona en güzel şekilde hazırlamak amacıyla bugün Erciyeste bir araya geldik. Erciyese olan ilginin bu kış sezonunda da daha büyük olacağını tahmin ediyoruz. Çünkü gün ve gün kayak sevenlerin dikkatini çeken ve ismini duyuran bir proje. Kayserimiz için ne kadar büyük getirisinin olduğunu bu kış sezonunda anlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Esma Aygün
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Özhaseki, Zirvede Yatırım Toplantısı Yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER