Özürlü Memur Seçme Sınavına girecek adaylara

Özürlü Memur Seçme Sınavına girecek adaylara uyarı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS) göre tercih yapacak özürlü memur adaylarına uyarılarda bulundu.
     Demirkol, yaptığı açıklamada, özürlü memur yerleştirmeleri için ÖSYM tarafından tercih kılavuzu yayınlandığını belirtti.
     Demirkol, Özürlülerimiz ÖSYMnin internet sayfasında yer alan kılavuzu iyi incelemeli. Daha sonra da kendi T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile kendi sayfalarına giriş yaparak 15 tercihte bulunabilirler dedi.
     Tercih yapacak özürlü vatandaşlara uyarılarda bulunan Demirkol, şunları kaydetti:
     Özürlü memur adaylarının kılavuzda kendilerine uygun olan ve gitmeyi düşünebilecekleri yerleri tercih etmeleri son derece önemli. Aksi halde yerleşip göreve başlamayan özürlü memur adayları bir daha tercih yapma hakkını kaybedecek ve atanamayacaklar. Bu nedenle özürlü memur adaylarının tercihlerine göre atandıkları yerlerde göreve başlamaları beklentilerimiz içerisindedir.
     Demirkol, tercih sonuçlarına göre atanamayan özürlü memur adayları için 2 yıl içerisinde tekrar atamaların olacağını ve özürlü memur adaylarının o dönem de tercih yapabileceklerini sözlerine ekledi.
     Bu arada, Adıyamanda çeşitli kurum ve kuruluşlara özürlü memur yerleştirmeleri kapsamında 69 kişinin atanacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Özürlü Memur Seçme Sınavına girecek adaylara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER