Palandöken Belediyesi, TSE ile protokol imzaladı

Palandöken Belediyesi, TSE ile protokol imzaladı


ERZURUM (A.A) - Palandöken Belediyenin kentin sınırları içerisindeki binalarda veya iş yerlerinde bulunan asansörlerin yıllık periyodik muayenesi için Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile işbirliği protokolü imzaladığı bildirildi.
     Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, TSE Erzurum Ürün Belgelendirme Bölge Müdürü İbrahim Seyhan ile protokol imzaladıklarını belirterek, söz konusu protokolle kent sınırları içerisindeki tüm asansörlerin denetim yetkisini TSEye verdiklerini ifade etti.
     Türkiyenin önemli bir kuruluşu olarak gerek teknik eleman, gerek altyapı gerekse bilgi birikimi olarak TSEye güvendiklerini vurgulayan Bulutlar, Bundan sonra ilçemizdeki bina sakinlerinin mal ve can emniyetleri teminat altına alınmış olacaktır ifadelerini kullandı.
     TSE Ürün Belgelendirme Bölge Müdürü İbrahim Seyhan da enstitünün A tipi akredite bir kuruluş olarak Erzurumdaki tüm ilçelerde aynı anlaşmaları yaparak, vatandaşların sağlığı, can ve mal güvenliğiyle ilgili muayenelerle bunların güvence altına alınması gibi standartlarla uygun hale getirilmesine gayret göstereceklerini vurguladı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Palandöken Belediyesi, TSE ile protokol imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER