Park halindeki minibüs, yolda oluşan çukura

Park halindeki minibüs, yolda oluşan çukura düştü -Eskişehirde, bir caddede meydana gelen çökme sonucu oluşan 2 metrelik çukura düşen minibüs, vinçle çıkarıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirde, caddede oluşan çökme sonucu açılan yaklaşık 7 metre çapında ve iki metre derinliğindeki çukura düşen minibüs, vinçle kurtarıldı.
     Uluönder Mahallesi Ali Fuat Cebesoy Caddesinde, yolun bir bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Caddede park halinde bulunan bir kuruyemiş şirketine ait 26 TL 034 plakalı minibüs, yaklaşık 7 metre çap ve iki metre derinliğinde açılan çukura girdi.
     Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve belediye ekiplerinin çevrede güvenlik önlemi almasının ardından minibüs, vinçle bulunduğu yerden çıkarıldı.
     Minibüsün şoförlüğünü yapan Levent Albayrak, gazetecilere yaptığı açıklamada, caddedeki bir markete dağıtım yapmak üzere aracı park ettiğini söyledi.
     Araçtan indikten sonra gürültü sesi duyduğunu belirten Albayrak, Arkama baktığımda asfalt çökmüş ve araç çukura düşmüştü. Ben araçtan indikten bir dakika sonra çökme oldu. Yani bir dakika önce aracın içindeydim. Çok şaşkınım dedi.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca / Sedat Gök
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Park halindeki minibüs, yolda oluşan çukura Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER