Parkta kitap okudular

Parkta kitap okudular -Adıyamanda, Kütüphaneler Haftası kapsamında bir araya gelen yaklaşık 250 kişi, Demokrasi Parkında bir saat kitap okudu


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir araya gelen 250 kişi, bir saatini kitap okuyarak geçirdi.
     İl Halk Kütüphanesince kitap okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan ve Demokrasi Meydanında buluşan öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar, bir saat kitap okuduktan sonra, Cahil kalmak dünyada yarım olmak demektir, Yarım adam bu yurda zararlı bir emektir, Bugünün üniversitesi bir kitaptır, Yasalar ölür, kitap ölmez ve Oku yazılı dövizlerle kitap okumanın önemine dikkat çekti.
     Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Dolaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, kitap okumada beklentilerin uzağında olduklarını ifade ederek, bu tür etkinliklerin okuma bilincinin geliştirilmesi açısından önemli olduğunu söyledi.
     İl Halk Kütüphanesi Müdürü Filiz Karabulut ise kitap okumayı özendirmeyi amaçladıkları hafta boyunca etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan - Mehmet Fatih Aslan / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Parkta kitap okudular Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER