Paşabahçe Mesire ve Piknik Alanı 3.

Paşabahçe Mesire ve Piknik Alanı 3. Etap Peyzaj Düzenleme Projesi


SİVAS (A.A) - Sivas Belediyesi Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, Paşabahçe Mesire ve Piknik Alanı 3. Etap Peyzaj Düzenleme Projesinin tamamlanmasının ardından Paşabahçenin modern bir cazibe merkezi haline dönüşeceğini belirtti.
     Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çongar, Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun ve ilgili birim müdürleri, Paşabahçe Mesire ve Piknik Alanında incelemelerde bulundu.
     Çongar, Paşabahçe 3. Etap Peyzaj Düzenleme Projesi tamamlandığında, mesire ve piknik alanına bakışların kayıtsız kalamayacağını ifade ederek, şunları kaydetti:
     Göz alıcı şelalesi, 4 taş köprüsü, 4 ahşap köprüsü, elektrik santrali, kütük ev restoranı, doğal gezinti yerleri, yürüyüş yolları, spor alanları, bol miktarda yaşam alanları, piknik alanları ve sosyal tesisleriyle her mevsim faklı bir güzelliğe bürünecek. Yaz- kış 10 bin hemşehrimizin rahatlıkla vakit geçirebileceği, 2 bin araç kapasiteli modern bir cazibe merkezi haline dönüştürülecek. Paşabahçe Mesire ve Piknik Alanının aktif kullanım alanı 120 bin metrekare civarında, 70 bin metre kare daha ilave ediyoruz. Yaklaşık 190 bin-200 bin metre kare aktif kullanım haline getireceğiz.
     Projenin değerinin 2 milyonun üzerinde olduğunu anlatan Çongar, Şu anda 210 civarında çardağımız var. 60 ilave yapıyoruz. Bunların hepsinde aydınlatma var ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Paşabahçe Mesire ve Piknik Alanı 3. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER