Pazarda Toplum Sağlığı Merkezi binasının tadilatı

Pazarda Toplum Sağlığı Merkezi binasının tadilatı başladı


RİZE (A.A) - Pazar eski belediye binasında kurulacak olan Toplum Sağlık Merkezi için güçlendirme ve tadilat çalışmaları başlatıldı.
     AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız, yaptığı açıklamada, ilçede Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve diş polikliniğinin yanı sıra 24 saat hizmet verecek 112 acil istasyonunu da bünyesinde bulunduran sağlık merkezi kurulacağını belirtti.
     Bu merkezde kan, idrar tetkikleri gibi laboratuvar hizmetlerinin yanı sıra röntgen ve acil poliklinik hizmetleri de verileceğini ifade eden Yıldız, Bu anlamda merkezde bulunması, ulaşım kolaylığı sağlaması ve fiziksel anlamda boyutlarının uygunluğundan dolayı eski belediye binasının ikinci ve üst katları planlandığı gibi güçlendirilmesi ve tadilat çalışmalarına başlanmıştır. Çalışmaların 1 yıl içerisinde tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını tahmin ediyoruz dedi.
     Pazar ilçesinin bu hizmetlere kavuşmanın yanı sıra Karadeniz bölgesinde örneği olmayan, birinci basamak sağlık hizmetlerine yönelik en modern sağlık kompleksine de kavuşmuş olacağını kaydeden Yıldız, Bu proje hayata geçirildiğinde Pazar ilçemizde bütün aile hekimlerimiz ve Toplum Sağlığı Merkezimiz aynı çatı altında toplanacaktır. Bu bölgede yaşayan halkımızın daha kaliteli sağlık hizmetlerini, daha nezih ortamlarda almaları sağlanmış olacaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Pazarda Toplum Sağlığı Merkezi binasının tadilatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER