Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü

Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Tezcan: Gelişim çağındaki gençlerimizi disiplin altına alarak, yaşam boyu spor yapma bilincini oluşturma gayreti içindeyiz


RİZE (A.A) - Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Tezcan, gelişim çağındaki gençleri disiplin altına alarak, yaşam boyu spor yapma bilincini oluşturma gayreti içinde olduklarını söyledi.
     Tezcan, yaptığı açıklamada, İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile yaptıkları işbirliğiyle tekvando, kıckboks, masa tenisi, basketbol, hentbol, futbol ve bocce branşlarında kurslar düzenlediklerini belirtti.
     Kurslarda 200ü aşkın gencin antrenör eşliğinde spor yapma imkanı bulduğunu ifade eden Tezcan, Gelişim çağındaki gençlerimizi disiplin altına alarak, yaşam boyu spor yapma bilincini oluşturma gayreti içindeyiz. Spor yapmanın yararlarını yıllar sonra görecek olan gençlerimizi, kötü alışkanlıklardan korumayı hedefliyoruz dedi.
     Tezcan, güzel ahlaklı, saygılı, disiplinli bir nesil yetiştirmek için eğitimin bir ayağı olan spor kültürünün de ilçede yaygınlaşmasına yardımcı olduklarını vurgulayarak, Tüm gençlerimizi deneyimli antrenörler eşliğinde tesislerimizde spor yapmaya bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER