Pazar SYDVde mütevelli heyetine plaket

Pazar SYDVde mütevelli heyetine plaket


RİZE (A.A) - Pazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) mütevelli heyetinde görev süreleri sona eren üyelere hizmetleri sebebiyle teşekkür plaketi verildi.
     İlçede bir restoranda düzenlenen törene Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Vakıf İlçe Müdürü Maksut Bursa öteki ilgililer ile mütevelli heyeti üyeleri katıldı.
     Güney, burada yaptüığı konuşmada, SYDV mütevelli heyetinin örnek bir hizmet sunduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Vakıf, ihtiyaçlarımızı gideren ve büyük bir boşluğu dolduran anlamlı bir kuruluştur. Vakıf geleneğimiz çok eskilere dayanıyor. Bu vakıf geleneğimizi çağımızın modern toplumun ve devletinin yapısına paralel bir şekilde düzenleyerek ihtiyaç duyulan sorunların giderilmesinde ve karşılanmasında etkin bir görev üslenerek yerine getiriyorsunuz. Dışarıdan atanan ve seçilen üyeler olarak hiçbir maddi menfaat ummaksızın, hiçbir beklenti içerisinde olmaksızın bu işi sadece vakıf hayrı için, insanlara yardım amacıyla yapıyorsunuz. Bunun en iyi karşılığı vicdanlarınıza duyduğunuz hazdır, lezzettir, şereftir.
     Kaymakam Güneyin konuşmasından sonra görev süresi sona eren heyet üyeleri Yılmaz Koşar, Recep Ali Çatan, Fuat Öztürk ve Recep Ali Köseoğluna plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi.
     Boşalan üyeliklere seçilen Bayram Van, Yılmaz Çorbacı, Erdal Bayraktar ve Mustafa Şahinbaş ise bir yıl süreyle görev yapacak.
    
     Muhabir: Naci Güven / Zafer Sel
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Pazar SYDVde mütevelli heyetine plaket Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER