Pazarcık MYO Müdürü Doç. Dr. Şahin:

Pazarcık MYO Müdürü Doç. Dr. Şahin: -İlçedeki herkes okulun bir an önce Pazarcıka gelmesi için gayret gösteriyor


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Pazarcık Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Ahmet Şahin, ilçedeki herkesin Kahramanmaraşta eğitim veren yüksekokulun Pazarcıka gelmesi için gayret gösterdiğini söyledi.
     Şahin, Pazarcık Kaymakamı Mustafa Sarıkayayı makamında ziyaret etti.
     MYO Müdürü Şahin, okul hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Pazarcık MYOda 145 öğrencinin eğitim gördüğünü, okulun ilçeye taşınması halinde yeni bölümler açılarak bu sayının 540a kadar çıkabileceğini belirtti.
     Okulun 2002de açıldığını ve 10 yıldır Kahramanmaraş merkezde eğitim verdiğini anımsatan Şahin, Bu okulun bir an önce ilçeye taşınarak ilçenin ekonomik sosyal ve kültürel alanlarına katkı sağlanması lazım. İlçedeki herkes okulun bir an önce Pazarcıka gelmesi için gayret gösteriyor. Yer gösterildiği takdirde okulu hemen ilçeye taşırız dedi.
     Sarıkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Biz de okulun bir an önce ilçeye gelmesini istiyoruz diye konuştu.
     Kaymakam Sarıkaya, yeni eğitim sistemi (4+4+4) dolayısıyla Pazarcıktaki dersliklerin dolu olduğunu ve meslek yüksekokulu için uygun bir yer aradıklarını kaydetti.
     Şahin, ziyaret dolayısıyla Kaymakam Sarıkayaya Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin amblemini taşıyan şilt takdim etti.
    
     Muhabir: Resul Tokluca
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Pazarcık MYO Müdürü Doç. Dr. Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER