Pazaryerinden kısa kısa

Pazaryerinden kısa kısa -Pazaryerinde İstiklal Marşını güzel okuma yarışması


BİLECİK (A.A) - Pazaryeri ilçesinde, İstiklal Marşını güzel okuma yarışması düzenlendi.
     Kız Teknik ve Meslek Lisesi Salonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında, 6 okuldan 16 öğrenci finale kaldı.
     Jürinin 8 kriter üzerinden yaptığı yarışma sonunda ilkokul kategorisinde Pazaryeri İlkokulu öğrencisi Hilal Acar, ortaokul kategorisinde Pazaryeri Ortaokulu öğrencisi Ahmet Tunahan Acar ve lise kategorisinde ise Pazaryeri Çok Programlı Lisesi öğrencisi Nurcan Ergenç, birinciliği elde etti.
     Finale katılan öğrencilere Kaymakam Vekili Muhammed Salih Koç, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş İsmail Erdin, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican tarafından çeşitli hediyeler verilirken, birinciliği elde öğrencilerin ödüllerini 12 Martta yapılacak İstiklal Marşının kabulü törenlerinde alacağı bildirildi.
    
     -Anaokulu öğrencilerinden hastaneye ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     Pazaryeri Anaokulu öğrencileri ilçe Devlet Hastanesini ziyaret etti.
     Anaokulu Şirinler sınıfı öğrencileri, öğretmen Mehtap Özden eşliğinde Devlet Hastanesi Başhekimi Emel Aydın ile birlikte hastanenin birimlerini gezdi. Öğrencilerin maske taktığı ziyaret sırasında ambulans hizmetleri hakkında bilgi verildi.
     Aydın, çocuklara sağlık konusunda çeşitli tavsiyelerde bulunarak, hastalıktan korunmak için doğal besinleri kullanmalarını ve temizlik kurallarına dikkat etmelerini istedi.
     Minik öğrencilerin meraklı tavırları, hastaların ve hastane personelinin ilgi odağı oldu.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Pazaryerinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER