Pazaryerinden kısa kısa

Pazaryerinden kısa kısa -Belediyeden alt yapı çalışmaları


BİLECİK (A.A) - Pazaryeri Belediyesi tarafından, alt yapı çalışmalarına başlandığı bildirildi.
     Belediye Başkanı Yalçın, AA muhabirine, cadde ve sokaklarda yol yapım ve kaldırım çalışmalarının kaldığı yerden devam ettiğini belirterek, yol sorununu çözmek için özverili bir çalışma sergilediklerini ve yolu yapılmayan sokağın kalmayacağını bildirdi.
     Mevsimsel şartların çalışma olanağı vermesi ile birlikte çalışmalarına hız verdiklerini anlatan Yalçın, şunları kaydetti:
     "Şartlar el verdiği ölçüde kentte yolu yapılmayan sokak ve caddelere parke döşemesi çalışmaları devam edecektir. Bu sezon 30 bin metrekare kilitli taş döşeyerek ilçenin tüm sokaklarını tamamlamış olacağız. Göreve geldiğimiz günden itibaren kurumsal yapıya uygun çalışmanın gereklerini yerine getirmeye çalıştık. 2013 yılı yaz dönemi çalışmalarımız hızlı başladı. İmkanlarımız ölçüsünde tüm mahallerimizde beton parke, yol yapım ve benzeri çalışmalarımızı, halkımızla dayanışma içinde sürdürüyoruz. Mahalle muhtarlarımız ile birlikte istişarelerimiz sonucu, yaptığımız çalışmaları ve önümüzdeki dönemde yapacağımızı halkımızın bilgisine sunmaya devam edeceğiz."
     Yalçın, halktan aldıkları destek ve güçle çalışmalarını azimle yürüttüklerini ifade ederek, her işin uzun yıllar halka yararlı olacak şekilde yapılmasını sağladıklarını, hizmetlerin ilçeyi sosyal, modern ve yaşanabilir bir hale getireceğini sözlerine ekledi.
    
     -Okullar arası "satranç" turnuvası
    
     (Fotoğraflı)
    
     Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası "satranç" turnuvası sona erdi.
     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilk ve ortaokullar arasında 50 öğrencinin katıldığı minik ve yıldızlar turnuvası sonuçlandı.
     5 tur üzerinden gerçekleştirilen yarışmada miniklerde Atatürk İlkokulundan Furkan Pektaş birinci, Kınık İlkokulundan Anıl Çevik ikinci ve Pazaryeri İlkokulundan Buse Gönül üçüncü, yıldızlar kategorisinde Pazaryeri Ortaokulundan Emre Bayram birinci, Beşeylül Ortaokulundan Onur Altun ikinci ve Pazaryeri Ortaokulundan Özkan Güçlü üçüncülüğü elde etti.
     Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında düzenlenecek törenlerde verileceği bildirildi.
    
     Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Pazaryerinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER