Pilates kursiyerlerine eşofman hediye edildi

Pilates kursiyerlerine eşofman hediye edildi


DENİZLİ (A.A) - Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, belediye tarafından düzenlenen pilates kursuna katılan kadınlara eşofman hediye etti.
     Zolan, Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında belediyenin Gökpınar Bilgi Evi ve Kurs Merkezinde düzenlediği ücretsiz pilates kursunu ziyaret etti.
     Ziyarette kursa katılan kadılara birer eşofman takımı hediye eden Zolan, şunları söyledi:
     Belediye olarak amacımız, insanlarımıza daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşam imkanı sunmaktır. 10 binler spor yapsın sloganıyla çıktığımız yolda herkese spor yaptırma noktasına geldik. Bugün çocuklarımıza, gençlerimize ve kadınlarımıza birçok branşta spor yaptırıyoruz. Belediye olarak 18 farklı branşta spor kursu düzenliyoruz. 10 binlerce insan spor yaparak sağlıklı yaşıyor. Hedefimiz Denizlide spor yapmayan tek kişinin kalmaması.
     Pilates kursundan dolayı teşekkür eden kursiyer kadınların, eşlerinin de katılabileceği pilates kursları açılması isteği üzerine Zolan, talep gelmesi durumunda erkekler için de pilates kursunun açılabileceğini söyledi.
     Belediyenin Spor Toto Spor Kompleksi, Merkez Kapalı Spor Salonu ile Fatih, Anafartalar, Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerinde de pilates kursu düzenlediği kaydedildi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Pilates kursiyerlerine eşofman hediye edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER