Polis, uyuşturucuyu tuvalette buldu

Polis, uyuşturucuyu tuvalette buldu -Osmaniyede bir eve düzenlenen operasyonda, tuvalete atılan 200 gram esrar bulundu -Gözaltına alınan 2 kişiden 1i tutuklandı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda, tuvalete atılan 200 gram esrar bulundu. Gözaltına alınan 2 kişiden 1i tutuklandı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlileri, torbacı tabir edilen ve bu işi münferit olarak yürüttüğü tespit edilen bir kişinin kent merkezindeki evinde satışa hazır vaziyette esrar maddesi bulunduğu ihbarı üzerine, çalışma başlattı.
     Güvelik güçleri, belirtilen evde yapılan operasyon sırasında, bir kişinin tuvaletten çıktığını fark etti. Bu kişinin uyuşturucuyu tuvalete atmış olabileceği ihtimali üzerine, bir polis memuru eline poşet geçirerek kontrol ettiği tuvalette 23 adet küçük paketlere sarılmış satışa hazır vaziyette fişek tabir edilen 200 gram esrar ele geçirdi.
     Uyuşturucuyu tuvalete attığı belirtilen S.K. (17) ve babası H.K. (46) gözaltına alındı.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılardan S.K. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, babası H.K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ / Ali Güreli
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Polis, uyuşturucuyu tuvalette buldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER