Polis başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Polis başarılı öğrencileri ödüllendirdi -Hakkari Emniyet Müdürlüğü, SBS ve LYSde başarılı olan öğrencilere bisiklet hediye etti


HAKKARİ (A.A) - Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP)Şube Müdürlüğü, il genelinde Seviye Belirleme Sınavı (SBS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)de ilk 10a giren öğrencileri bisikletle ödüllendirdi.
     TDP Şubesince yürütülen Başarıya çevrilen pedallar projesi kapsamında SBS ve LYSde dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen ödül törenine İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Milli Eğitim Müdürü M. Sena Yakut, Emniyet Müdür Yardımcıları Cemil Durmuş, Ahmet Satmaz ile polis memurları, öğrenci ve velileri katıldı.
     Burada bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Ergüder, elde edilen başarıların önemli olduğunu belirterek, Başarılı bir insanı gördüğüm zaman ağlıyorum. Zan ediyorum sizlerde de benzer duygular vardır. İşte milli atletimiz ipi göğüslediği anda ne kadar duygulandık hepimiz. Onun için başarı gerçekten çok önemlidir. Başarılarınızın devamını diliyoruz. İnşallah sizleri çok iyi yerlerde görmek istiyoruz dedi.
     Milli Eğitim Müdürü Yakut ise, müdürlük olarak geçen hafta SBS ve LYSde ilk üçe giren öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye ederek başlattıkları sürece Emniyet Müdürlüğünün de destek verdiğini söyledi. Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde SBS ve LYSde dereceye giren ilk 10 öğrenciye bisiklet hediye edilmesinin güzel destek olduğunu belirterek, Öğrencilerimizi desteklemek ve onların yanlarında var olduğumuzu göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Diğer öğrencilerimizi de bir anlamda teşvik etmek açısından bu önemlidir diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Ergüder, Milli Eğitim Müdürü Yakut ile emniyet müdür yardımcıları LYSde dereceye giren 10, SBSde dereceye giren 10 öğrenci olmak üzere toplam 20 öğrenciye bisikletlerini verdi.
    
     Muhabir: Nevzat Taş
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Polis başarılı öğrencileri ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER