Polis memuru, halı saha maçının ardından

Polis memuru, halı saha maçının ardından hayatını kaybetti -Antalyada meslektaşlarıyla yaptığı halı saha maçının ardından otomobiline bindiği sırada kalp krizi geçiren polis memuru, yoğun bakımdaki 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti


ANTALYA (A.A) - Antalyada meslektaşlarıyla yaptığı halı saha maçının ardından otomobiline bindiği sırada kalp krizi geçiren 50 yaşındaki polis memuru, 10 gün yoğun bakımda tedavi gördükten sonra hayatını kaybetti.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli 27 yıllık polis memuru İhsan Ayhan, meslektaşlarıyla halı saha maçı yaptıktan sonra evine gitmek için otomobiline bindi. Ayhan, bu sırada kalp krizi geçirdi.
     Meslektaşları tarafından çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, Ayhanın iki kez duran kalbini kalp masajı ile çalıştırmayı başardı. Daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Ayhan, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.
     Yaklaşık 10 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Ayhan, hayatını kaybetti.
     Ayhanın cenazesi yakınları tarafından morgdan alınarak Muratpaşa Camisine getirildi. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazına ailesi, yakınları ile İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve meslektaşları katıldı.
     Cenaze namazı sırasında yakınlarının yardımıyla ayakta duran eşi Füsun Ayhan, Canım eşim. Bizi bırakıp nereye gidiyorsun. Elveda diyerek ağladı. Cenazede, Ayhanın 14 yaşındaki kızı Ayça Ayhan da uzun süre gözyaşı döktü.
     Ayhanın cenazesi, ardından Uncalı Mezarlığında toprağa verildi. Ayhanın yaklaşık 16 yıldır Antalyada görev yaptığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polis memuru, halı saha maçının ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER