Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü

Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü


SAMSUN (A.A) - Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenliyi makamında kabul etti.
     Vali Aksoy, burada yaptığı konuşmada, emniyet teşkilatının 168 yıldır Türkiyede huzur ve güvenliğin sağlanması adına çok önemli görevleri ifa eden bir teşkilat olduğunu söyledi.
     Emniyet teşkilatının sürekli kendini geliştirdiğini belirten Aksoy, şunları kaydetti:
     Bugüne kadar sadece halkın can ve mal güvenliğini koruma anlamında değil, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna, terörle mücadele adına da önemli çalışmaları ortaya koyup, bu uğurda canla başla mücadele eden bir güvenlik birimimizdir. Emniyet teşkilatımız halkın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan bir teşkilatımızdır. Her geçen gün kendisini geliştirerek daha iyi bir noktaya taşımaktadır. Bugüne kadar büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdü, bundan sonra da yine aynı duyarlılıkla çalışmalarına devam edecektir. Samsunda İl Emniyet Müdürlüğümüzün dışında Polis Meslek Yüksekokulumuzun, Kriminal Laboratuvarımızın ve Teftiş Kurulumuzun varlığı, emniyet teşkilatımızı daha güçlü hale getirmektedir.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Polis teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER