Polisten kaçamadılar

Polisten kaçamadılar -Orduda polisin dur ihtarına karşılık silahla ateş ederek kaçmak isteyen 3 şüpheli, yaşanan kovalamaca sonrası gözaltına alındı


ORDU (A.A) - Orduda polisin dur ihtarına karşılık, silahla havaya ateş ederek kaçmak isteyen 3 şüpheli, yaşanan kovalamaca sonrası gözaltına alındı
     Edinilen bilgiye göre, Giresunun Piraz ilçesinde silahla yaralama olayına karıştığı iddia edilen Y.Ö, E.Y ve Ö.P, 52 FS 815 plakalı otomobil ile Ordu yönüne kaçtı.
     Ordunun Gülyalı ilçesinde polislerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya devam eden şüphelileri, Ordu kent merkezi Durugöl Mahallesi mevkisinde polisler bir kez daha barikat kurarak durdurmaya çalıştı.
     Burada da dur ihtarına uymayarak sokak aralarına kaçan şüpheliler bu sırada havaya da ateş açtı. Otomobillerinin 3 tekerinin patlamasına rağmen kaçmaya devam eden şüpheliler, yaşanan kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı.
     Şüphelilerin otomobilinde çok sayıda mermi izleri görülürken, otomobil olay yerinden çekici ile Ordu İl Emniyet Müdürlüğünün otoparkına götürüldü.
     Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
    
     Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Polisten kaçamadılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER