Polisten kaçan sürücü, 2 otomobile çarparak

Polisten kaçan sürücü, 2 otomobile çarparak durdu -Kazada sürücüyle birlikte çarptığı bir otomobilin kadın sürücüsü yaralandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü, iki otomobile çarparak durdu. Kazada biri kadın sürücü 2 kişi yaralandı.
     Muratpaşa ilçesi Güllük caddesinde, bir ihbar üzerine T.B.Snin kullandığı 07 ST 951 plakalı otomobilin peşine düşen polis ekipleri, sürücüye dur ihtarında bulundu. Polis ekiplerini fark eden sürücü, 100. yıl bulvarından Akdeniz bulvarı istikametine doğru kaçmaya başladı. Bulvarlardaki kırmızı ışıklara da uymayarak kaçan sürücü, Konyaaltı ilçesi, Akdeniz Bulvarındaki Türkay Otel kavşağında, önce Levent Kocanın kullandığı 07 BVP 32 plakalı otomobile daha sonra da Konyaaltı sahil yönünden Gürsü mahallesi istikametinde giden Oya Duranın kullandığı 07 FCT 28 plakalı otomobile çarparak durdu. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlardaki sürücüler yaralandı.
     Yaralı sürücülerden Oya Duran ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaçan otomobilin sürücüsü T.B.S ise sıkıştığı otomobilden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı. Otomobilde bulunan arkadaşı S.İ ise Bahçeli Polis Merkezine götürüldü. Otomobilde ele geçirilen kadın çantaları, olay yerine gelen polis ekiplerince incelenmeye alındı.
    
     Muhabir: Sefa Karacan/Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Polisten kaçan sürücü, 2 otomobile çarparak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER