Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Antalya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Meriç: -"Antalyalı basketbol severlerden özür diliyorum. Çünkü onları bir yıl boyunca birinci ligden mahrum bırakacağız"


ANTALYA (A.A) - Beko Basketbol Liginin 22. haftasında oynanan maçın tekrarında TED Ankara Kolejlilere sahasında 103-73 yenilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Timuçin Meriç, "Antalyalı basketbol severlerden özür diliyorum. Çünkü onları bir yıl boyunca birinci ligden mahrum bırakacağız" dedi.
     Meriç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, TED Ankara Kolejliler maçı ile resmi maçlarını tamamladıklarını ancak iki hafta önce matematiksel olarak ligden düşmelerinin kesinleştiğini söyledi.
     Geçen haftaki Hacettepe Üniversitesi ve bu hafta yaptıkları TED Ankara Kolejliler maçlarında genç oyunculara şans verdiğini dile getiren Meriç, tek yabancı oyuncu ile mücadele ettiklerini, maçın genelinde gerekli eforu sarf edemediklerini kaydetti.
     Meriç, "Bu maçlarda alınan sonuçlar çok da önemli değil. Son iki aydır takımla beraberim. Başkanımız, teknik heyetteki arkadaşlarım, masörümüz ve malzemecimize varana kadar herkese gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu özveri ligde kalmamıza yetmedi ama herkesin elinden geleni yaptığına inanıyorum" diye konuştu.
     Antalya Büyükşehir Belediyesinin en kısa sürede toparlanacağına ve yeniden Beko Basketbol Ligine çıkacağına inandığını vurgulayan Meriç, "Antalyalı basketbol severlerden özür diliyorum. Çünkü onları bir yıl boyunca birinci ligden mahrum bırakacağız" dedi.
     Meriç, genç oyunculara önem vermek, iyi şekilde yetiştirmek gerektiğine işaret ederek, genç oyunculara verdiği süreden hiçbir zaman pişman olmadığını, daha fazla süre verebilmeyi istediğini söyledi.
     TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Ercüment Sunter ise ligi galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER