Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -İstanbul Üniversitesi BGD Antrenörü Baytok: -Fevkalade kötü bir gündeydik, yapacak hiçbir şey yoktu -Canik Belediyespor Antrenörü Alkaş: -Çok iyi savunma yaptık, çok iyi mücadele ettik (Fotoğra


SAMSUN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden İstanbul Üniversitesi BGDnin antrenörü Hurşit Baytok, Canik Belediyespor karşısında aldıkları yenilgiye ilişkin, Fevkalade kötü bir gündeydik, yapacak hiçbir şey yoktu dedi.
     Baytok, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Karadeniz insanının geleneksel misafirperverliğine dikkati çekerek Belli ki Samsun bu misafirperverliği daha geniş alanlara da yaymış, gelen her misafiri çok iyi ağırlamışlar. Karşılığını da alıyorlar diye konuştu.
     Rakip takım oyuncularını tebrik eden Baytok, Çok iyi oynadılar ve antrenörlerinin vermiş olduğu taktiği aynen uyguladılar. Bizse buna karşılık veremedik. Yollarının açık olmasını diliyorum ifadesini kullandı.
     Canik Belediyespor Antrenörü Murat Alkaş ise İstanbul Üniversitesi BGDnin, iyi yatırım yapmış, TKBLnin çok iyi takımlarından biri olduğunu söyledi. Alkaş, Çok kaliteli yabancı ve yerli oyuncuları var. Böyle iyi bir takıma karşı kazandığımız için çok mutluyuz. Oyuncularımı kutlamak istiyorum. İkinci yarı yaptığımız savunma belki de ligin en iyi savunmalarından biriydi dedi.
    
     Muhabir: Anıl Kuru / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER