Potada maçın ardından

Potada maçın ardından -Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Babaoğlu: En az son 9 maçı kazanmak zorundayız. 9 galibiyetin altındaki galibiyet bizi amacımıza ulaştırmaz -Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: 14 sayı geri


MERSİN (A.A) - Beko Basketbol Liginde Pınar Karşıyakaya 84-78 yenilen Mersin Büyükşehir Belediyesinin başantrenörü Mete Babaoğlu, son 9 maçı kazanmak zorunda olduklarını söyledi.
     Babaoğlu, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın sadece son 5 dakikasında kötü oynadıklarını, bu yüzden üzüntülü olduklarını dile getirdi.
     Kötü oynadıkları 5 dakikalık bölümde farkın açıldığını belirten Babaoğlu, şunları kaydetti:
     Kötü gidişattan geriye dönüşü yapamadık. Ufak tefek hatalar yaptık. Son 15 maça kazanarak başlamak istiyorduk. Bu tip takımlara karşı 40 dakikayı çok iyi oynayarak geçirmeniz gerekir. Sadece 35 dakika iyi oynamak yetmiyor. Maçta oynadığımız kötü 5 dakika, bizi yenilgiye götürdü. Önümüzdeki maça bakacağız artık. Bundan sonra en az 9 maçı kazanmak zorundayız. 9 galibiyetin altındaki galibiyet bizi amacımıza ulaştırmaz.
    
     -Pınar Karşıyaka cephesi-
    
     Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca da maçta 14 sayı geriye düşmelerine rağmen öne geçmesini bildiklerini söyledi.
     Son 2 önemli maçtan da galibiyetle ayrıldıklarına değinen Sarıca, 8 gündür İzmirin dışındayız. Ancak kazanma konusundaki öz güvenlerinden dolayı takımımı kutluyorum dedi.
     Sarıca, Mersin Büyükşehir Belediyesinin kendi evinde çok iyi oynadığına dikkati çekerek, şöyle konuştu:
     Mersin Büyükşehir Belediyesi bence çok kapasiteli bir takım. Kadro itibarıyla 4 yabancıyla aynı anda oynuyorlar. Bize sıkıntı yarattılar. 14 sayı geriye düşmemize rağmen öne geçmesini bildik. Biraz dinlendikten sonra salı günkü maça konsantre olacağız.
     Ufuk Sarıca, hakemlerle ilgili bir soru üzerine, Ben hakemlerle ilgili çok yorum yapmıyorum. Bugün içinse sadece şunu söylemek istiyorum; bence hakem oyuncu gibi, koç gibi sahada hata yapma hakkına sahiptir. Hiçbir zaman hakemde kasıt aramam. Sadece oyunun doğasında olmayan faullerle ilgili sıkıntım var dedi.
    
     Muhabir: Mesut İnce-Basir Gülüm / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Potada maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER