PTT 1. Lig play

PTT 1. Lig play-off final maçı için ek sefer -TCDD, pazar günü Eskişehirde oynanacak PTT 1. Lig play-off final maçı için yoğun talep üzerine, ek sefer koydu


KONYA (A.A) - Eskişehirde pazar günü oynanacak PTT 1. Lig play-off final maçı için artan yolcu talebini karşılamak amacıyla, Konya-Eskişehir arasında Yüksek Hızlı Tren (YHT) sefer sayısının artırıldığı bildirildi.
     Konya Gar Müdürü Yalçın Tekkalmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu oynanacak PTT 1. Lig play-off final maçı nedeniyle YHT bilet talebinin arttığını belirtti.
     Bu nedenle Eskişehire ek sefer koyduklarını ifade eden Tekkalmaz, ek sefer yapacak YHTnin pazar günü Konyadan saat 11.05de Eskişehire, Eskişehirden de saat 23.00de Konyaya hareket edeceğini duyurdu.
     Tekkalmaz, ek seferlerin biletlerinin satışa sunulduğunu, bu biletlerin de tükenmesi halinde yeni ek seferler koyacaklarını sözlerine ekledi.
     Torku Konyaspor ile Manisaspor arasındaki play-off final maçı, 26 Mayıs Pazar günü saat 19.30da Eskişehir Atatürk Stadında oynanacak.
    
     Muhabir : Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER