PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Adanaspor deplasmanda karşılaşacağı Göztepespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, 22 Ekim Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Göztepespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
     Adanaspordan yapılan yazılı açıklamada, turuncu-beyazlı ekibin teknik direktör Levent Eriş kontrolünde, deplasmanda karşılaşacağı Göztepespor maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdürdüğü belirtildi.
     Sakatlığı bulunan İlkemin İzmir deplasmanında takımdaki yerini alamayacağı, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımla çalışmalara katılamayan kaleci Tolgahan Acarın bugünden itibaren tam kapasiteyle çalışmalara başladığı kaydedildi.
     Sakatlığı büyük ölçüde geçen başarılı file bekçisinin ekstra antrenmanlar yaparak, açığı kapatacağı da belirtildi.
     Turuncu-beyazlı takımın yaklaşık 40 gün boyunca antrenmanlarını Çatalan Tesislerinde yapacağı, bu süre zarfında Osman Yereşen Tesislerinin zemininde yenileme ve kışa hazırlık çalışmaları tamamlanacağı ifade edildi.
     Adana Demirspor maçında kırmızı kart gören Kibongun cezasının sona erdiği ve görev verilmesi durumunda takımdaki yerini alabileceği vurgulandı.
     Açıklamada, görüşlerine yer verilen Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, son iki maçlarında son dakikalarda 4 puan kaybettiklerini belirterek, Adanasporda görev aldığım günden bu yana hedefleri üst sıralar olarak belirledik. Her maçımıza bu amaç doğrultusunda hazırlanıyoruz. Deplasmanda Göztepespor ile çok zor bir maç oynayacağız ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER