PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan: Göztepe galibiyetinin verdiği moralle birlikte Samsundan boş dönmememiz gerekiyor


İZMİR (A.A) - Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, ligde Cumartesi günü karşılaşacakları Samsunspor maçıyla ilgili, Göztepe galibiyetinin verdiği moralle birlikte Samsundan boş dönmememiz gerekiyor dedi.
     Cihat Arslan, Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, son oynadıkları Göztepe maçında rüzgara rağmen kontrollü bir oyun sergilediklerini, takım defansını ve mücadelesini çok iyi yaptıklarını söyledi.
     Halen derbi zaferinin etkisini üzerlerinden atamadıklarını kaydeden Arslan, şöyle konuştu:
     Halen derbi zaferiyle yaşıyoruz ancak bu zaferi biran önce pozitif yönde unutmamız gerekiyor. Elbette galibiyetin morali olsun ancak derbi olarak tarihin bir köşesinde kalmalı. Samsunspor maçı çok önemli. Göztepe galibiyetinin verdiği moralle birlikte Samsundan boş dönmememiz gerekiyor. Samsunsporun da iyi bir takımı var ve karşılaşmayı dönüm noktası olarak göreceklerdir. Bizim takımımız ayakları yere sağlam basarsa, zaaflarımızı bilerek oynarsak bir problem yaşamayız.
     Arslan, her maça kazanmak için çıktıklarını belirterek, Fakat haddimizi de bilmemiz gerekiyor. Enteresan bir özelliğimiz var. Gol yediğimiz zaman sıkıntılı durumlar ortaya çıkıyor. O nedenle geriye düşmeden öne geçmenin planlarını yapmamız gerekiyor diye konuştu.
     Dalmatın yetenek anlamında takımın en özel oyuncusu olduğunu kaydeden Arslan, bu oyuncunun ortaya koyduğu mücadeleyle takımın kilit isimlerinden birisi olarak öne çıktığını kaydetti.
     Arslan, sakatlığı bulunan Canerin henüz hazır olmadığını, Ahmetin de bugünkü antrenmanda kasığında sıkıntı yaşadığını söyledi.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER