PTT 1. Lig

PTT 1. Lig -Adanaspor Başkanı Akgül: -Adanasporu görmezden gelmek, hiçe saymaya varacak ifadeler kullanmak, armasında bu şehrin pamuğunu, portakalını ve doğan güneşinin rengini taşıyan yüz binleri hiçe saymaktır


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adanasporun başkanı Bayram Akgül, Adanasporu görmezden gelmek, aldırmamak, hiçe saymaya varacak ifadeler kullanmak; armasında bu şehrin pamuğunu, armasında bu şehrin portakalının ve doğan güneşinin rengini taşıyan yüz binleri hiçe saymaktır ifadesini kullandı.
     Akgül, yaptığı yazılı açıklamada, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazın bir televizyon programında yaptığı konuşma üzerine bir açıklama yapma gereği hissettiğini belirtti.
     Adanasporun önceki dönemlerde yerel yönetimlerden maddi ve manevi destek gördüğünü, ancak Aldırmaz döneminde bu durumun değiştiğini savunan Akgül, şöyle devam etti:
     Unutulmasın ki Adanasporun bir sahibi vardır, o da halktır. Bu halk ki çeşitli sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasal kesimlerden oluşmaktadır. Adanasporu görmezden gelmek, hiçe saymaya varacak ifadeler kullanmak, armasında bu şehrin pamuğunu, portakalını ve doğan güneşinin rengini taşıyan yüz binleri hiçe saymaktır. Unutulmasın ki Adanaspor başkanı bu kulübün sahibi değil olsa olsa tüm adanmışlığı ile Adanasporun sahiplenenidir.
     Unutulmasın ki Adana Büyükşehir Belediyesinin sahibi de Zihni Aldırmaz değil halktır, bu halkın bir parçası olan Adanaspor camiası gün gelir kendisini hiçe sayan bu şahsiyete kendisini hatırlatır, hatırlatmakla da kalmaz o koltuktan indirir.
     Adanasporun kapılarının her Adanalıya olduğu gibi her bürokrata da açık olduğunu belirten Akgül, şunları ifade etti:
     Bununla birlikte Adanasporu siyasete ve kendisine alet etmeye çalışan herkese de kapalıdır, kapalı da kalacaktır. Yalnız Zihni Aldırmaz sarf ettiği bu sözlerle, kamuoyu tarafından ve tarafımızca çok iyi tanınan birilerinin sözcülüğüne soyunmuştur. Bu nedenle Zihni Aldırmaz sadece Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği yapmadığını, sarf ettiği bu sözlerle bir zihniyetin bir şahsın vekilliğini de yapmakta olduğunu tüm Adanaspor camiasına göstermiştir.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER