Ramazan Bayramına doğru

Ramazan Bayramına doğru -Antalya Valisi Altıparmak: -Bu günleri çocuklarımızla beraber aile, akraba ziyaretleriyle, komşu, yaşlı ziyaretleriyle ve hediyelerle zenginleştirelim


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, bayram günlerinin çocuklarla, aile, akraba, komşu ve yaşlı ziyaretleriyle zenginleştirilmesi gerektiğini bildirdi.
     Altıparmak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bereketin, bolluğun, huzurun yaşandığı, rahmet ve cömertliğin en üst seviyeye çıktığı mübarek Ramazan ayının tamamlandığını hatırlattı.
     Bayramın huzur, güven ve sağlık içinde geçmesi için kamu kurumları olarak her türlü tedbirleri aldıklarını ifade eden Altıparmak, Antalyalılara sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
     Bayramların insan hayatında geçirdiği ender günlerden biri olduğuna işaret eden Altıparmak, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     Bu günleri çocuklarımızla beraber aile, akraba ziyaretleriyle, komşu, yaşlı ziyaretleriyle ve hediyelerle zenginleştirelim. Yeni yetişen neslin hafızasında bir iz, damaklarında bir bayram tadı bırakalım ki yaşlılık günlerimizde yüreğimizde bir sızı olmasın. Bayram vesilesiyle kendi muhtaçlarımızı gözetmenin yanında insanlık dramının yaşandığı ve Kurtuluş Savaşında yanımızda olan Burma (Myanmar) Müslümanları ve Suriyeyi unutmayalım, yardım ve bağışlarda daha cömert olalım.
     Altıparmak, Antalyalıların ve tatilini Antalyada geçiren misafirlerin Ramazan Bayramını kutladı.
    
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Ramazan Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER