Akademik personel alımı

Akademik personel alımı -Dumlupınar Üniversitesine bir doçent ve 34 yardımcı doçent alınacak


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere bir doçent ve 34 yardımcı doçent alacak.
     Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Yöneylem Ana Bilim Dalında, çok değişkenli veri yapısının yorumlanması, olumsallık tablolarının çözümlenmesi konularında çalışmaları bulunması koşuluyla daimi statüde bir doçent görevlendirilecek.
     Tıp Fakültesine 9, Simav Teknoloji Fakültesine 6, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine 5, Fen Edebiyat Fakültesine 4, Eğitim, Güzel Sanatlar ve Mühendislik fakülteleriyle Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna ikişer, Kütahya Teknik Bilimler ile Tavşanlı meslek yüksekokullarına birer olmak üzere toplam 34 yardımcı doçent alımında bulunulacak.
     Öğretim üyeliğine müracaat edecek adayların, DPÜ Senatosu kararıyla kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) onaylanan Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinde aranan ilke ve kriterleri sağlaması, Devlet Memurları Kanununun 48inci maddesindeki koşullara sahip olması gerekiyor.
     Adayların, gerekli belgelerle 31 Ağustos günü mesai bitimine kadar DPÜ Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurması istendi.
     Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, üniversitenin www3.dpu.edu.tr web adresinde yer verildi.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Akademik personel alımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER