Ramazan Bayramı

Ramazan Bayramı -TTSO Meclis Başkanı Ulusoy: Bayramlar halkımızın geçmişi ve geleceği ile kurduğu en güçlü bağları oluşturmaktadır


TRABZON (A.A) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, bayramlar halkın geçmişi ve geleceği ile kurduğu en güçlü bağları oluşturduğunu bildirdi.
     Ulusoy, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile Ramazan Bayramı dolayısıyla ortak yayımladığı kutlama mesajında, bayramların birlik ve beraberliğin kucaklaşması olarak görülmesi gerektiğini belirterek, Türkiyenin de bu anlayışla bir Ramazan Bayramı kutlaması dileğinde bulundu.
     Ramazan Bayramının bir başka özelliğinin de dargınların barışması olduğunu ve bu fırsatın kaçırılmaması önerisinde bulunan Ulusoy, şöyle devam etti:
     Bayramlar halkımızın geçmişi ve geleceği ile kurduğu en güçlü bağları oluşturmaktadır. Toplumların bir arada huzur ve güven içinde yaşamasının kaynağı birbirine kaynaşmadır. Bayramlar bize birbirimize kaynaşma verir. Ülkemizin de her bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramında da birbirine sarılarak kaynaşmasını diliyoruz. Başta TTSO üyeleri olmak üzere iş dünyamız ve halkımızın Ramazan Bayramını huzur içinde geçirmesi en büyük teminimizdir.
    
     Muhabir: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER