Ramazan bayramına doğru

Ramazan bayramına doğru -AK Parti Kocaeli Milletvekili Okur: Bayramlarımız, duygu birliğimizin en güzel örneğidir


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, bayramların duygu birliğinin en güzel örneği olduğunu belirtti.
     Okur, Ramazan bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, insanların birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren Ramazan ayının son gününün yaşandığını hatırlatarak, dini bayramların Müslümanlar arasında sevinç, coşku ve barışın simgesi olduğunu kaydetti.
     Ramazan bayramının derin bir alanı olduğunu ifade eden Okur, bayramların sabır ve emek sınavını kazanmanın müjdesi olduğunu bildirdi.
     Okur, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Hak ve hakkaniyet çizgisinden ayrılmadan, kimsenin hukukunu çiğnemeden ve çiğnetmeden milletimizle birlikte yürüyüşümüzü sürdürmeyi devam edeceğiz. Bayramlarımız, duygu birliğimizin en güzel örneğidir. Ramazan ayı boyunca şanlı tarihinin derinliklerinden getirdiği sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerini sergilemektedir. Umudumuzu canlı tutmalı, sorunlarımızı birlik ve beraberlik içerisinde aşabileceğimize olan inancımızı korumalıyız. Aziz milletimizin Ramazan bayramını gönülden tebrik ediyorum.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Ramazan bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER