REDER başarılı öğrencileri ödüllendirdi

REDER başarılı öğrencileri ödüllendirdi


RİZE (A.A) - Rize Eğitimciler Derneğince (REDER) Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Gençlik Onu Okuyor" yarışmasında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi.
     Salih Kalkavan İlköğretim Okulu konferans salonunda yapılan ödül törenine, Vali Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, Türk Telekom Müdürü Rüstem Koçal, REDER Başkanı Ali Atasoy ve üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve davetliler katıldı.
     Dernek başkanı Atasoy, törende yaptığı konuşmada, günümüzün maddileşen dünyasında insanlığı problemlerin yumağından kurtaracak şeyin Hazreti Muhammedin hayatını örnek almak olacağını söyledi.
     Amaçlarının gençliğe Hz. Muhammedi tam anlamıyla anlatmak olduğunu ifade eden Atasoy, "Gençlerimizin onun hayatını tanımaları, anlamaları ve onun ahlakı ile ahlaklanmalarına katkı sağlamak amacıyla yarışmayı tertipledik. Orta okul ve lise kategorisinde 60 öğrencinin ödüllendirileceği yarışmalara 12 bine yakın öğrencimiz katıldı. Katılımın bu kadar yüksek olması bizi fazlasıyla gururlandırdı" diye konuştu.
     Tören, dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber REDER başarılı öğrencileri ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER