Restorandaki cinayete ilişkin dava

Restorandaki cinayete ilişkin dava -Kastamonuda tartıştıkları müşteriyi silahla vurarak öldürdükleri, 3 müşteriyi yaraladıkları iddiasıyla tutuklanan restoran sahibi ve 2 çalışanının yargılanmasına devam edildi


KASTAMONU (A.A) - Kastamonuda tartıştıkları müşteriyi silahla vurarak öldürdükleri, 3 müşteriyi yaraladıkları iddiasıyla tutuklanan restoran sahibi ve 2 çalışanının yargılanmasına devam edildi.
     Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Hidayet Böcüoğlunu (42) öldürdükleri iddiasıyla tutuklu yargılanan restoran sahibi Murat G. (37), restoran çalışanları Erdal G. (33) ve Ramazan A. (27), silahlı kavgada yaralanan Alaattin Kara, Ömer Demirkan ve Saim Çakırcıoğlu ile maktulün eşi Feride Böcüoğlu ve sanıkların avukatları katıldı.
     Mahkeme heyeti, avukatlarının ek süre talebi üzerine sanıkların tutukluluk halinin devamına karar vererek, tanıkların dinlenmesi ve eksiklerin tamamlanması için duruşmayı 7 Mart Perşembe gününe erteledi.
     Kadı Dağı mevkisindeki restoranda 8 Ağustos 2012de restoran sahibi Murat G, çalışanları Erdal G. ve Ramazan A. ile müşteriler Hidayet Böcüoğlu, Saim Çakırcıoğlu, Alaattin Kara ve Ömer Demirkan arasında çıkan silahlı kavgada 4 müşteri vurularak yaralanmış, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Böcüoğlu, hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Restorandaki cinayete ilişkin dava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER