Reyhanlıdaki bombalı saldırılar

Reyhanlıdaki bombalı saldırılar -AK Parti Edirne İl Başkan Kahve: -"50 vatandaşımız şehit olmuş. Edirnedeki vatandaşlarımız buna duyarsız kalmaz"


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Reyhanlıdaki bombalı saldırılara ilişkin, "50 vatandaşımız şehit olmuş. Edirnedeki vatandaşlarımız buna duyarsız kalmaz" dedi.
     Kahve, AK Parti Edirne Kadın Kollarınca düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Edirnenin değişimiyle Türkiyenin de değişeceğini söyledi.
     Özellikle annelerin çözüm sürecine katkıda bulunabileceğini belirten Kahve, birilerinin süreci engellemeye çalıştığını söyledi.
     Reyhanlıdaki bombalı saldırıları kınadığını ifade eden Kahve, "50 vatandaşımız şehit olmuş. Edirnedeki vatandaşlarımız buna duyarsız kalmaz. Kadınlar isterse Edirneyi de Türkiyeyi de değiştirebilir. Kadınlar gerçekten isterse Edirnedeki yerel yönetim de dahil, bu milletin önünü tıkayan zihniyet de dahil her şeyi değiştirebilir" diye konuştu.
    
     -"Anneler ağlıyorsa, hiç kimse mutlu olamaz"
    
     AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Melek Yürük de bir ülkede anneleri ağlıyorsa, hiç kimsenin mutlu olamayacağını ifade etti.
     Çözüm süreciyle annelerin daha mutlu ve güler yüzlü olduğu bir Türkiyeyi inşa etmek için canla başla çalıştıklarını anlatan Yürük, "Annelerin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en müreffeh ülkesidir. O yüzden annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır. Kadınlarımız milletin gerçek anası olmak istiyorlarsa erkeklerimizden çok daha aydın ve faziletli olmaya çalışmalıdırlar" değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki bombalı saldırılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER