Reyhanlıdaki patlamalar

Reyhanlıdaki patlamalar -Şanlıurfa Belediyesi, patlamalar nedeniyle bugün gerçekleşecek temel atma törenini ve konseri iptal etti


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi, Hatayın Reyhanlı ilçesindeki patlamalar nedeniyle bugün gerçekleşecek temel atma törenini ve konseri iptal etti.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bugün yapılması planlanan Engeliler Koordinasyon Merkezi temel atma töreni ile Metin Şentürk konserini, Hatayın Reyhanlı ilçesindeki meydana gelen patlamalar nedeniyle iptal ettiklerini açıkladı.
     Söz konusu organizasyonun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikin de katılımıyla gerçekleştirmek istediklerini hatırlatan Fakıbaba, şunları kaydetti:
     "Hatayın Reyhanlı ilçesinde yaşanan patlamada 20 civarında vatandaşımızın öldüğünü ve çok sayıda vatandaşımızın da yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu üzüntümüz dolayısıyla Şanlıurfada Türkiyenin en kapsamlı Engelliler Koordinasyon Merkezinin temel atma törenini ve temel atma töreni öncesi vereceğimiz Metin Şentürk konserini iptal ettik."
     Fakıbaba, Reyhanlıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına ise baş sağlığı dileğinde bulundu.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Reyhanlıdaki patlamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER