Rizede Bir Kapak, Bir Umut kampanyası

Rizede Bir Kapak, Bir Umut kampanyası -Mikro Finans Rize Şubesi üyeleri, topladıkları kapaklarla bir engelliyi tekerlekli sandalye sahibi yaptı


RİZE (A.A) - Mikro Finans Rize Şubesi üyeleri, Bir Kapak, Bir Umut kampanyası kapsamında topladığı 24 çuval kapakla, bir engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.
     12 yaşındaki Duygu Nişanın yaşamını daha rahat sürdürebilmesi için hediye edilen tekerlekli sandalyeyi annesi Nejla Nişan teslim aldı.
     Mikro Finans Rize Bölge Müdürü Emel Kuk, yaptığı konuşmada, mavi kapak toplama kampanyası kapsamında toplanan kapaklarla bir engelliye umut olmak istediklerini söyledi.
     Engelliye sahip çıkmanın toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirten Kuk, şunları söyledi:
     Dayanışma sayesinde toplanan kapaklar bir engellimizin tekerlekli sandalye sahibi olmasını sağlıyor. Üyelerimizle birlikte biz de bu kampanyaya destek vermek istedik. Kampanyamız 8 ay sürdü. Mavi kapak toplayarak bir yaraya parmak basmak istedik. Bunu da güzel bir şekilde başardık. Topladığımız kapakları Ege Üniversitesine gönderdik. Mavi kapak kampanyamız karşılığında bize tekerlekli sandalye gönderdiler. Tekerlekli sandalyeyi bir üyemizin yakın arkadaşının engelli çocuğuna teslim ettik.
     Tekerlekli sandalyeyi teslim alan Nejla Nişan ise kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Rizede Bir Kapak, Bir Umut kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER