Rizede spor alanında atılması gereken adımlar

Rizede spor alanında atılması gereken adımlar toplantısı


RİZE (A.A) - Rizede spor alanında atılması gereken adımlar konulu toplantı yapıldı.
     Rize Ticaret Borsası toplantı salonunda, Vali Nurullah Çakır başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Pehlivan, Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürleri, çeşitli branşlardaki lisanslı spor antrenörleri ve federasyonların il temsilcileri katıldı.
     Toplantıda, Rizenin spor konusunda hangi noktada olduğu, altyapı ve spor tesislerinin yeterliliği, daha üst düzey sporcular yetiştirebilmek için ne tür adımların atılması gerektiği konuları görüşüldü.
     Vali Çakır, burada yaptığı konuşmada, spor alanında Rizenin avantaj ve dezavantajlarını dikkate alarak spor dallarında başarılı olması için yapılacak çalışmaların ele alınması gerektiğini söyledi.
     Kamu desteklerinin yanında özel sektör katkıları ve özellikle ulusal ve uluslararası ölçekte yapılacak projelerin spora yönlenmesini de önemsediklerini ifade eden Vali Çakır, Kulüplerimizin sosyal sorumluluk kapsamında da hareket edeceğine inanıyorum. Herkes İçin Spor, Obeziteyle Mücadele gibi yapılan çağrılarda mekan ve zaman konusunda okullarımızın spor salonları ve kamuya ait binalar toplumun emrindedir. Yerel yönetimlerimizin her zaman olduğu gibi kulüplerimize ve sporcularımıza destek vereceğine gönülden inanıyorum. İktisadi teşekküllerimizin de aynı anlayışla sizlere katkı sağlayacağını düşünüyorum dedi.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Rizede spor alanında atılması gereken adımlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER