Rizede yeni bir heyecan: Yamaç paraşütü

Rizede yeni bir heyecan: Yamaç paraşütü -Rizede yamaç paraşütü ve diğer havacılık sporlarının daha rahat yapılabilmesi için arazi kiralandı, Belediyespor Kulübünde bünyesine yamaç paraşütü branşı açıldı -Belediye Başkanı Ba


RİZE (A.A) - Rize Belediyespor Kulübü bünyesinde yamaç paraşütü branşı açıldı.
     Rize Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Rize Belediyespor Kulübü bünyesinde açılan yamaç paraşütü ve diğer havacılık sporlarının daha rahat yapılabilmesi için Çorapçılar Mahallesindeki arazinin 10 yıllığına belediye meclis kararı ile kiralandığı belirtildi.
     Açıklamada, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcının da yamaç paraşütü yaptığı vurgulanarak, şunlar kaydedildi:
     Yamaç paraşütü atlayışı Rizeli gençlerin vazgeçilmez tutkusu haline geldi. Rize turizmine önemli derecede katkı sağlayacağı düşünülen yamaç paraşütü Rizede giderek yaygınlaşıyor. Konya, Erzincan, Eskişehir, Ankara, Isparta ve Kayseri gibi düz arazi yapısına sahip illerde kullanılan yamaç paraşütü artık Rizede kullanılmaya başlandı. Her geçen gün Rizede hızla yaygınlaşan yamaç paraşütü ile atlayışlar vatandaşların hevesini arttırıyor. Engebeli arazisi ve ormanlık alanların bol olması ile Rizede daha önce hiç denenmeyen adrenalin dolu bu aktivitenin yaz mevsiminde daha ön plana çıkması bekleniyor.
    
     Muhabir: Fikret Delal / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Rizede yeni bir heyecan: Yamaç paraşütü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER