Rize İl Sağlık Müdürü Tepe:

Rize İl Sağlık Müdürü Tepe: Evde sağlık hizmeti sunan personelimizi daha etkin ver verimli hizmet sunabilmeleri için eğitimden geçiriyoruz


RİZE (A.A) - Rize İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, Evde sağlık hizmeti sunan personelimizi daha etkin ver verimli hizmet sunabilmeleri için eğitimden geçiriyoruz dedi.
     Tepe, AA Muhabirimize yaptığı açıklamada, evde sağlık hizmetlerini yaparken yatağa bağımlı kişilerin ihtiyaçları olan sağlık hizmetlerini kendi ev ortamlarında ve uzman kadro eşliğinde almalarını sağlamak amacıyla yaptıklarını söyledi.
     Tanısı konulmuş hastanın tedavisinin düzenli takibinin önemine işaret eden Tepe, Bu hastalara müdahale eğitimde önemli. Bu kapsamda evde sağlık hizmeti sunan personelimizi daha etkin ver verimli hizmet sunabilmeleri için eğitimden geçiriyoruz şeklinde konuştu.
     Tepe, personelin değişen teknikleri öğrenmesi gerektiğini işaret ederek, Müdürlüğümüz Sağlık Hizmetleri Şubesince Rizede Evde Sağlık Hizmeti sunan Toplum Sağlığı Merkezleri ve hastanelerde görevli 32 personele eğitim verilmiştir. Eğitim konuları evde sağlık hizmeti alan hastalarımızın ihtiyaçları doğrultusunda belirlenmiştir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Salih Yıldırım
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Rize İl Sağlık Müdürü Tepe: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER