Rize Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri -Başkan Ofluoğlu: "Dileğimiz Rizeye yakışır bir seçim olmasıdır"


RİZE (A.A) - Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Başkanı Ömer Ofluoğlu, RTSO seçimlerinin 18 Mayıs Cumartesi yapılacağını açıkladı.
     Ofluoğlu, RTSOda düzenlediği basın toplantısında, Rizeye ve Rizeli tüccara yakışır bir seçim olmasını dileyerek, "Kim kazanırsa kazansın, Rize kazanmalı" dedi.
     Ticaret ve Sanayi Odası olarak seçimlerin en adil şekilde yapılması için elinden gelen bütün gayreti göstereceklerini ifade eden Ofluoğlu, şunları kaydetti:
     "Dileğimiz Rizeye yakışır bir seçim olmasıdır. Bu seçim sürecinde bütün arkadaşlarımdan asla birbirini kırmamaların rica ediyorum. Bu bir seçimdir. Olur, biter. Biz bu şehirde yaşıyoruz. Seçimden sonra her gün birbirimizin yüzüne bakacağız. Asla arkadaşlarımızı kıracak ve üzecek sözler söylememeliyiz. Çünkü seçimler biter, dostluklar devam eder. Seçim bittiği gün herkesle dostluğumuz aynı şekilde devam etsin istiyoruz. Bize ne görev düşüyorsa aynen yapacağız. Şu an iki arkadaşımız oda başkanlığına aday. Kamuoyuna aday olduklarını daha önce açıklamışlardı. Seçim çalışmalarına devam ediyorlar. Ben her iki arkadaşımıza da başarılar diliyorum."
    
     Muhabir: Fikret Delal
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Rize Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER