S.Ü Senatosu, öğretim görevlisine yapılan bıçaklı

S.Ü Senatosu, öğretim görevlisine yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı


SİİRT (A.A) - Siirt Üniversitesi (SÜ) Senatosu, Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Tahir Dündara yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.
     SÜ Senatosu tarafından yapılan açıklamada, bu çirkin saldırıyı şiddetle kınadıkları belirtilerek, büyük bir özveri ile çocukların aydınlık geleceği için çalışan eğitimcilere yönelik tüm şiddet içeren davranışların en ağır biçimde cezalandırılmasını ve hukuksal anlamda caydırıcı önlemlerin alınmasının istendiği kaydedildi.
     Bu tür olayların bu çağda yaşanmasının kabul edilemez bir durum olarak görüldüğü vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
     Bu tür olaylara asla müsamaha göstermeyeceğiz. Olayın başından itibaren görevlerini layıkıyla yerine getiren Siirt Devlet Hastanesi ve Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi sağlık personeline, hastamızın sağlığına kavuşması için zamanla yarışarak helikopter temin eden Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığına, olayın failini aynı gün yakalayıp adalete teslim eden Emniyet Teşkilatına ve acımızın hafiflemesine yardımcı olmak için sürekli yanımızda bulunan sivil toplum örgütlerine, duyarlı vatandaşlarımıza ve basın mensuplarına şükranlarımızı sunuyoruz. Sadece ilimizde değil, ülkemizde de infiale neden olan bu tür olayların bir daha tekrarlanmaması en içten temennimizdir. Öğretim görevlimize, geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını ve bizlerle yeniden bir araya gelmesini diliyoruz.
    
     Muhabir: Zekeriya Güneş / Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber S.Ü Senatosu, öğretim görevlisine yapılan bıçaklı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER